anjelICKAN.blogg.se

Dante !!

Kategori: Allmänt

Fiona och Zelma har fått en lillebror ^^

I Torsdags hämtade vi hem Dante. Han är en American Staffordshire Terrier.
8 Veckor gammal, nyfiken å full i bus.

Första två första nätterna har gått jätte bra. Han sover så fint i sin säng nedanför Tobias. Vaknar till ibland å vill se att vi är kvar här å sedan lägger han ner huvet å somnar om. Han är så trygg å orädd. Härligt. Igår var de en dag full med äventyr ihop med oss. Tobias jobbade en stund på förmidagen. Ja å Dante var ute massor i de fina vädret. Vi satt på parkeringen å vänta på Husse som kom hem med mat. Inte varge dag man sitter på asfalten nere på parkeringen å äter mat.. haha.. Ett par olyckor inne men vi klarar de bättre å bättre nu. När de händer nått inne tittat han förvånat å funderar på varför han inte fick nått beröm den här gången som när de kommer ute ^^ Så han har nog snart fattat detta. I natt gnälde han när han va nödig så vi han komma ut i god tid =)

Fiona och Zemla tycker han blir lite läskig när han springer. Men de bryr sig inte mycke annars. Dante hamnade ovanpå Zelma när de busa igår å inget hände. Gott att de känns som allt kommer gå bra även där.

Visa upp sötnosen för svärföräldrarna igår eftermiddag. "farmor" blir jätte glad i nya "barnbarnet" med en gång ^^
På kvällen ordnades de kräftskiva hemma hos Jossan å Nicklas. Sandra och Henrik var med de oxå. Dante å Jossans Kalle fick träffas.. Dante var jätte trött efter alla dagens äventyr så han var inte så pigg på den där Kalle som skutta runt men kanske att de kan leka lite om han är piggare en annan gång ^^ stackaren somna på sin favvo filt bredvid mig så snart vi satte oss för å äta.

Dante charmar alla han möter. Grannarna är han jätte gla i å de verkar gilla han oxå ^^ (tror ja som han fjäskar.. hihi)
 När vi går förbi trappan hos  en granne så kollar han alltid om hon iinte sitter här så han ska få hälsa ^^

Så lite bilder oxå =)

Lite ny inredning här hemma med tanke på att vi skulle få Dante. Krokar som ser ut som hundbakar till koppel å handuk. Katterna fick en krok till sina selar oxå =)
Tuben som den heter ovanför är fyllt med bajsbåsar så kan man bara slita med sig en när man går ut =)


Fått upp nya hyllan i hallen oxå =D (när ja ändå visar lite inredning)


så har vi då en bild på lille Dante oxå. sover gott här på golvet. Han har en nalle phu "bebis" filt som favvo.. han tvinnar den oftast runt sig när han ska sova ^^

och när ja ändå visar djur så kan ja fortsätta å visa en ny bild på Fiona. Hon tycker så mycke om Tobias.. hon ligger ofta å väntar i hans datastol när han är på jobbet ^^ hon vill sova i hans knä medans han spelar =)


Nu ska vi göra oss klara å ta en sväng på stan i lite affärer =)

ha en fin helg !!
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: